Pommeline gaat op tv op zoek naar een nieuw lief

Pommeline
Temptation Island VIPS

Pommeline van Temptation Island is na de breuk met Fabrizio op zoek naar een nieuw lief. En jij zal haar in die zoektocht kunnen volgen, want Pommeline zal haar nieuwe liefde zoeken via een nieuw programma op VIJF: Celebs Gaan Daten.

Ze was lang samen – en zelfs verloofd – met Fabrizio, maar nu is Pommeline opnieuw single en op zoek naar de liefde. Deze keer gaat de Temptation Island-verleidster daarvoor niet zelf op zoek, maar schakelt ze de hulp in van niemand minder dan Goedele Liekens en Jani Kazaltzis.

Pommeline Fabrizio
VIJF

Celebs Gaan Daten

De zoektocht van Pommeline zullen we dus mee kunnen volgen via het programma Celebs Gaan Daten, dat uitgezonden zal worden op VIJF. De blondine is maar één van de vijf celebs die via het programma op zoek gaan naar een lief. De andere vier deelnemers zijn nog niet bekend.

Het is niet de bedoeling dat deze celebs met elkaar gaan daten. Ze zullen op dates gaan met normale stervelingen, want het is voor celebs natuurlijk niet zo gemakkelijk om een lief te vinden dat geen vooroordelen over hen heeft. Of om iemand te vinden die niet uit is op roem of geld.

Onbekend lief

Pommeline is dus op zoek naar een onbekend lief. En dat maakt ze ook duidelijk in haar intakegesprek, dat in Gert Late Night getoond werd. “Ik wil niet iemand die ook in de spotlights staat, zoals ik”, laat ze weten. Ze heeft daar natuurlijk al ervaring mee na haar relatie met Fabrizio. Maar dat vond ze toch wat te beklemmend.

In het vervolg wil ze haar relaties dus een beetje meer low-key houden en dat zal makkelijker gaan met een onbekend lief. Pommeline komt natuurlijk net uit een relatie, maar ze stapt nuchter in het programma. “Als het komt, dan komt het.”

Celebs Gaan Daten zal later dit jaar te zien zijn op VIJF.

Gesponsorde artikelen