Left Right
scrollTop top

Populaire Filipijnse YouTuber Lloyd Cafe Cadena overleden op 26-jarige leeftijd


Lloyd Cafe Cadena
© YouTube

Opnieuw komt er triest nieuws uit de YouTubewereld. De razend populaire Filipijnse YouTuber Lloyd Cafe Cadena is namelijk overleden op 26-jarige leeftijd. Dat werd gepost door zijn familie op zijn officiële Facebookpagina.

“Het is met pijn in het hart en groot verdriet dat we het vroegtijdige overlijden van onze geliefde broer Lloyd Cafe Cadena moeten meedelen. We hopen dat hij herinnerd wordt voor het plezier en de lach die hij deelde met de wereld. Mijn familie en ik vragen voor jullie gebeden, respect en privacy tijdens deze tijd.” Met die woorden maakte de familie van Lloyd Cafe Cadena via zijn officiële Facebookpagina bekend dat de YouTuber overleden is. De doodsoorzaak is niet bekend.

It is with a heavy heart and great sadness that we announce the untimely demise of our beloved brother Lloyd Cafe…

Geplaatst door Lloyd Cafe Cadena op Vrijdag 4 september 2020

Lloyd Cafe Cadena

De kans is groot dat je nog nooit van de naam Lloyd Cafe Cadena hebt gehoord, maar in de Filipijnen is hij één van de grootste YouTubers. Lloyd startte zijn kanaal op in 2011 en wist in de 9 daaropvolgende jaren meer dan 5 miljoen subscribers te verzamelen.

Op zijn YouTubekanaal, dat simpelweg ‘Lloyd Cafe Cadena’ heet, maakte Lloyd de meest uiteenlopende content. Zijn video’s gaan van kookvideo’s tot unboxings en vlogs over zijn dagelijkse leven. De populairste video op het profiel van Lloyd is een vlog waarin hij z’n reis toont. Die vlog heeft meer dan 10 miljoen views.

#RIPLloydCadena

De laatste tweet die Lloyd verstuurde was er eentje waarin hij de hele wereld om 11.11 uur gezondheid toewenste. Hij verstuurde die tweet twee dagen geleden.

Op sociale media reageren fans geshockt op het nieuws. De hashtag #RIPLloydCadena was daardoor wereldwijd trending op Twitter. Met die hashtag deelden fans herinneringen aan de YouTuber en uitten ze hun medeleven met de familie en de vrienden van Lloyd. Daarnaast maakten fans ook al video’s om Lloyd op gepaste wijze te herdenken. Lloyd Cafe Cadena zou op 23 september 27 jaar oud geworden zijn.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update