De Power Rangers zijn terug met nieuwe liveaction op Netflix

De Power Rangers-franchise doet het prima. De serie uit de jaren 90 is nog steeds populair, mede door de talloze games. Ter ere van het 30-jarige bestaan van de vroegere serie komt Netflix nu met een nieuwe liveactionserie.

De populaire reeks Power Rangers werd in 1993 voor het eerst uitgezonden, maar is duidelijk nog steeds geliefd. Netflix komt namelijk met een nieuwe liveactionserie: Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always. Hierin zullen de zes Power Rangers die elk hun eigen kleur hebben – roze, geel, rood, zwart, blauw en groen/wit – te zien zijn.

Het verhaal

Volgens Netflix zullen de Rangers – vijf tieners die door een tovenaar zijn uitgekozen om de gemene Rita Repulsa te verslaan – moeten afrekenen met een bekende dreiging uit het verleden.

Rita Repulsa is weer eens op oorlogspad en creëert een portaal waardoor ze terug kan reizen in de tijd. Ze is van plan om de Power Rangers een kopje kleiner te maken. Dit laten ze natuurlijk niet zomaar gebeuren, en zo begint hun nieuwe avontuur.

Bekijk hier de trailer:

De cast

Bijzonder aan de nieuwe reeks is de terugkeer van de originele cast. 30 jaar na hun eerste optreden zijn ze opnieuw in hun superheldenpak gekropen. Zo zullen Billy Cranston/de eerste Blue Ranger (David Yost), Zack Taylor/de eerste Black Ranger (Walter Emanuel Jones), Rocky DeSantos/de tweede Red Ranger (Steve Cardenas), en Kat Hillard/de tweede Pink Ranger (Catherine Sutherland) te zien zijn. Ook Aisha Campbell/de tweede Yellow Ranger (Karan Ashley) keert terug.

Zoals vanouds zullen ze het opnemen tegen Rita Repulsa. Die rol wordt gespeeld door stemactrice Barbara Goodson.

Mighty Morphin Power Rangers: Now & Always is vanaf 19 april te streamen op Netflix.

Meer
Lees meer...