Left Right
scrollTop top

Prachtig moment achter schermen Gouden Bal: Ronaldo stelt zoontje zijn grote rivaal Messi voor


Prachtig moment achter schermen Gouden Bal: Ronaldo stelt zoontje zijn grote rivaal Messi voor

Op het veld zijn het bittere rivalen, in de media wordt de concurrentie tussen de twee breed uitgesmeerd, en ze spelen voor de twee meest rivaliserende clubs ter wereld. Maar achter de schermen van de Gouden Bal ging het er even heel gemoedelijk aan toe toen Cristiano Ronaldo zijn zoontje voorstelde aan Lionel Messi. En die was zwaar onder de indruk van de Argentijn.

Wie de Gouden Bal niet gevolgd heeft: het is een belangrijke prijs voor de beste voetballer van het jaar en Lionel Messi is recordhouder met vier overwinningen. Maar dit jaar ging de titel voor de tweede keer op rij naar Cristiano Ronaldo, die daarmee in totaal drie keer wist te winnen. Dat er wel wat spanning rond de twee spelers hangt, is dus normaal. En toch wist een kind de twee vedetten even wat dichter bij elkaar te brengen.

In de lounge na het gala wees Ronaldo zijn zoontje er even op dat Messi net was binnengekomen. Messi reageerde meteen en legde zijn hand even op het hoofd van de jongen.

Volgens La Marca, dat het korte gesprek tussen de twee beluisterde en uitschreef, zei Ronaldo: “Hij kijkt naar een video online, van ons allemaal, en hij praat over jou.” Waarop Messi tegen Cristiano Ronaldo Jr.: “En nu ben je zo verlegen.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810