Prank van Demi Lovato werd niet geapprecieerd door fans

Prank van Demi Lovato werd niet geapprecieerd door fans

Wat als een mopje begon, is voor Demi Lovato niet uitgedraaid hoe ze hoopte. De actrice en zangeres had voor haar bodyguard een ‘lady of the night’, een prostituee, ingehuurd als mopje. Op Twitter regende het negatieve reacties. 

Afgelopen zondag beantwoordde Lovato enkele vragen van fans op Twitter. Eén daarvan was of ze ooit al een prank uitgehaald heeft en zoja, dewelke. Haar antwoord op die vraag maakte haar fans niet echt gelukkig.

Lady of the night

De zangeres had immers een prostituee ingehuurd die een bezoekje moest brengen aan haar bodyguard op zijn kamer. “De vrouw kwam binnen en pakte hem bij zijn kruis. Hij schrok zo hard, het was heel grappig om te zien”, lachte Demi op Twitter.

Het lachen verging haar echter zeer snel toen haar fans kritiek begonnen te uiten op de zangeres. Ze beschuldigden haar van seksuele intimidatie en misbruik. Mannen kunnen volgens hen hier immers ook het slachtoffer van zijn.

“Jullie reageren op alles”

In het begin reageerde Demi eerder lacherig op de kritiek. “Ik kan iets over jelly beans schrijven en dan zijn er nog mensen beledigd”, zei ze op Twitter. Later werd haar toon wel milder.

“Voor iedereen die me nu aanvalt, luister naar de tekst van Warrior en misschien heb je iets meer begrip voor iemand die simpelweg de fout in is gegaan”, zei ze over het nummer dat ze zelf schreef en op haar album Demi staat. “Ik weet als geen ander wat seksueel misbruik is, jullie hoeven me dat niet uit te leggen.”

Blijkbaar kwam ze dan toch tot inkeer en bood ze uiteindelijk haar excuses aan. “Het spijt me erg als iemand hier aanstoot aan heeft genomen.” De tweet waarin haar mopje staat, is ondertussen verwijderd.

Gesponsorde artikelen