Presentatrice ‘Temptation Island’ stiekem (en heel sober) getrouwd

Presentatrice ‘Temptation Island’ stiekem (en heel sober) getrouwd

Je dacht waarschijnlijk dat ze al jaren getrouwd waren, maar ‘Temptation Island’-presentatrice Annelien Coorevits en Anderlecht-voetballer Olivier Deschacht zijn een paar weken geleden eindelijk in het huwelijksbootje gestapt. De twee hebben al tien jaar een relatie, maar ze waren aan het wachten op het juiste moment.

Op 10 november hadden de Rode Duivels geen reden om vieren. Lukaku en co beleefden niet meteen de dag van hun leven, maar een andere voetballer wel. Anderlecht-verdediger Olivier Deschacht maakte van het interlandweekend gebruik om in het huwelijksbootje te stappen met zijn vriendin en Temptation Island-presentatrice Annelien Coorevits. Het showbizzkoppel had al tien jaar een relatie maar wachtte dus tot nu om elkaar het jawoord te geven.

“Bij pa en ma op de schoot”

Reden voor dat lange wachten: de kinderen. Het was geen geheim dat Annelien wou wachten met trouwen tot de kinderen oud genoeg waren. En het koppel achtte de tijd nu dus rijp. Dochter Elena mocht ondertussen al zes kaarsjes uitblazen, maar ook haar broertje Luis is nu 2,5 jaar oud. Een aanwezige op de trouw vertelt aan HLN dat de kindjes een opvallende plaats kregen tijdens de ceremonie. “Elena en Luis zaten bij hun pa en ma op de schoot tijdens het officiële gedeelte.”

Die aanwezige was een van de weinige genodigden. “Alles verliep verder in heel intieme kring”, laat de getuige weten. De twee wilden duidelijk niet al te veel toeters en bellen. Het bleef dan ook bij een wettelijke trouw in het gemeentehuis van Destelbergen, waar ook enkel de familie en getuigen aanwezig waren. Geen kerkelijke trouw dus, al is uitstel geen afstel. Het zou dus kunnen dat Annelien en Olivier binnenkort ook voor de kerk hun relatie officieel maken en nadien uitpakken met een groots trouwfeest.

We wensen de twee, en het hele gezin, uiteraard veel geluk!

Gesponsorde artikelen