‘Pretty Little Liars: Original Sin’ krijgt tweede seizoen

Sinds deze zomer kunnen fans van de reeks Pretty Little Liars naar een reboot van de reeks kijken op Streamz. Die reeks heet Pretty Little Liars: Original Sin en volgt (net zoals in de eerste serie) de avonturen van A en zijn geheimzinnig stalkgedrag. De spin-off werd meteen een succes, want streamingdienst HBO kondigt nu al een tweede seizoen aan.

Wie dacht dat de verhalen rond Pretty Little Liars volledig waren afgelopen, is verkeerd. De Amerikaanse streamingdienst HBO Max maakte namelijk een spin-off die volledig gebaseerd is op de originele serie. En die reeks krijgt nu ook meteen een tweede seizoen. In Pretty Little Liars: Original Sin zien we hoe een nieuwe mysterieuze ‘A’ zich voorbereidt om vijf nietsvermoedende tieners te belagen. De kenners van de serie zullen ongetwijfeld ook de titelsong herkennen.

Pretty Little Liars: Original Sin

Sinds deze zomer is ‘A’ terug in het land. Dat personage kwam voor het eerst aan bod in de originele serie Pretty Little Liars, waar jarenlang naar zijn identiteit werd gezocht. Ook in Original Sin draait het om datzelfde mysterieuze personage dat vijf vriendinnen in de ban houdt.

Het eerste seizoen van de spin-off was vooral een uitgebreide inleiding in een nieuw spannend verhaal dat zich afspeelt in hetzelfde universum als de originele reeks. En dat seizoen smaakte meteen naar meer. Fans waren dolenthousiast en dat is ook HBO niet ontgaan. Het bedrijf maakte gisteren namelijk bekend dat er een tweede seizoen zit aan te komen.

“We zijn zo trots op de ongelooflijke reactie die we hebben gekregen op de serie”, vertelt Sarah Aubrey van streamingdienst HBO Max aan Variety. “Kijkers hebben onze nieuwe Liars omarmd en we kunnen niet wachten om deze Pretty Little Liars-franchise verder te zetten.” Wanneer het tweede seizoen zal verschijnen, is nog niet bekend.

(Her)bekijk hier de trailer van Pretty Little Liars: Original Sin:

Meer
Lees meer...