‘Pretty Little Liars’ spin-off ‘The Perfectionists’ heeft een eerste trailer

‘Pretty Little Liars’ spin-off ‘The Perfectionists’ heeft een eerste trailer

Fans van ‘Pretty Little Liars’ hebben opnieuw iets om naar uit te kijken, want volgend jaar start de spin-off van de reeks. Die serie zal ‘The Perfecionists’ heten en we zullen een aantal bekende PLL-gezichten terugzien. En nu is er de eerste trailer!

Geweldig nieuws voor fans van Pretty Little Liars, die hun favoriete reeks nog steeds missen. De laatste aflevering van Pretty Little Liars werd bijna een jaar geleden uitgezonden, maar het verhaal is nog niet helemaal afgerond. Er komt namelijk een spin-off, waarin er nog meer mysteries te zien zullen zijn.

Geen zin om te wachten? Dit zijn de 50 beste reeksen op Netflix!

The Perfectionists, de PLL-spin-off

De spin-off van Pretty Little Liars heet The Perfectionists en zit net als de oorspronkelijke reeks vol met intriges. We zien alvast Alison (Sasha Pieterse) en Mona (Janel Parrish) terug. Alison trekt in het begin van de trailer naar nieuwe oorden. Ze laat Rosewood achter zich en verhuist naar Beacon Heigths, maar ook daar is het leven allesbehalve peis en vree.

Deze Pretty Little Lies-actrice heeft intussen al een eerste kindje!

Freeform: The Perfectionists

Het ongeluk lijkt Alison te blijven achtervolgen. Want al snel staat Mona met een mes – en gelukkig ook taart – voor haar deur en later wordt er ook in dit stadje een moord gepleegd. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sara Shepard. Wie dus niet kan wachten om de rest van het verhaal te ontdekken, kan zich al volledig verdiepen in de boeken om zo voorbereid te zijn wanneer de reeks van start gaat.

Sterrencast

In de reeks zullen naast Sasha Pieterse en Janel Parrish uit Pretty Little Liars nog een aantal bekende gezichten te zien zijn. Zo zal Sofia Carson, bekend van Descendants, de rol van Ava spelen, zien we Sydney Park van The Walking Dead als Caitlin en zal Kelly Rutherford die we vooral kennen uit Gossip Girl de rol van Claire voor haar rekening nemen.

De reeks zal 10 afleveringen tellen en te zien zijn in 2019.

Bekijk hier de eerste trailer van The Perfectionists:

Screenshot YouTube

Wie niet kan wachten tot 2019 kan natuurlijk alle afleveringen van Pretty Little Liars nog een keertje herbekijken!

Gesponsorde artikelen