Left Right
scrollTop top

Priests en Golden Earring tekenen voor Best Kept Secret en Pinkpop 2019


Priests en Golden Earring tekenen voor Best Kept Secret en Pinkpop 2019

Twee acts hebben per ongeluk met de wereld gedeeld dat ze binnenkort naar Nederlandse festivals net over de grens komen. Het gaat om Golden Earring voor Pinkpop en Priests voor Best Kept Secret.

We weten al langer dat we op Best Kept Secret getrakteerd worden op de kleppers Bon Iver, Kraftwerk, Interpol, Mac DeMarco, Kurt Vile & The Violators en Cigarettes After Sex. En het was wellicht niet de bedoeling, maar nu heeft ook de Amerikaanse rockband Priests via hun eigen website laten weten dat ze naar het Nederlandse festival komen. Ze spelen op dezelfde dag als Bon Iver op vrijdag 31 mei.

(Zo ziet de affiche van Rock Werchter er tot nu toe uit.)

De punkgroep Priests transformeert ons terug naar de jaren 80. Ze braken in 2017 door met het album ‘Nothing Feels Natural’, een pracht van een misbaksel met verwarde vocals en wazige gitaren, waarop de invloeden van acts als Dead Kennedys en Sonic Youth duidelijk te horen zijn. Verwacht je aan een explosief, dynamisch concert met veel sfeer. Op 5 april plant Priests trouwens om hun tweede langspeler ‘The Seduction of Kansas’ uit te brengen.

Best Kept Secret 2019 vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni op het domein van de Beekse Bergen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

(Dit is de line-up van Coachella 2019.)

Zo verklapte Priests per ongeluk dat ze naar Best Kept Secret 2019 komen:

(Dit is de voorlopige line-up van Down The Rabbit Hole 2019.)

Golden Earring op Pinkpop

Ook een zelfbevestiging voor Pinkpop! Golden Earring maakte z’n tourschema al bekend via hun website, maar ze waren even vergeten dat Pinkpop haar volledige affiche nog moest bekendmaken. De band staat op 8 juni op het festival. Leuk weetje: Golden Earring stond ook op de allereerste editie van Pinkpop in 1970.

Wij kijken alvast uit naar hun klassieke hits Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles. In 2012 bracht de groep trouwens nog het album ‘Tits ’n Ass’ uit. Een voltreffer is een understatement.

Eerder werden voor Pinkpop 2019 Fleetwood Mac, Mumford & Sons, Tenacious D en George Ezra al aangekondigd.

(Dit is de eerste lading van Balaton 2019.)

Zo onthulde Golden Earring dat ze naar Pinkpop komen:

Dit zijn de 25 beste Europese festivals van 2019.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308