Left Right
scrollTop top

Prijzen nieuwe iPhone X nu ook bekend … en ze zijn nog hoger dan gedacht


Prijzen nieuwe iPhone X nu ook bekend … en ze zijn nog hoger dan gedacht

Na een lang voorspel en met de gekende show stelde Apple gisteren zijn nieuwe iPhones voor De nieuwe iPhone X, hét topmodel, is beter en mooier dan eender welke andere iPhone, maar de prijs is dan ook navenant.

Gisteren stelde Apple in een grote en lange show trots zijn nieuwe iPhone X voor. Het toestel ziet er indrukwekkend uit en volgens Apple is het de grootste vooruitgang die ze gemaakt hebben sinds de eerste iPhone tien jaar geleden.

Tijdens het speculeren de voorbije maanden ging het over van alles en nog wat, maar toch het vaakst over de prijs. En die geruchten zijn gisteren bevestigd, want de goedkoopste iPhone X kost inderdaad 999 dollar. Maar wat zullen we moeten betalen bij ons? Nog een stukje meer zo blijkt. De Amerikaanse prijzen zijn namelijk altijd zonder taksen.

Voor een iPhone X 64 GB betaal je in België 1.159 euro, voor de versie met 256 GB betaal je 1.329 euro. Het toestel is beschikbaar in het zilver of spacegrijs en is leverbaar vanaf 3 november. Wie een goedkopere versie wil, kan altijd gaan voor de iPhone 8 en 8 Plus. Die zijn er vanaf 809 euro.

Apple

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…