Prijzen OnePlus 6 gelekt en ze worden iets duurder

Prijzen OnePlus 6 gelekt en ze worden iets duurder

Op 16 mei zal OnePlus de langverwachte OnePlus 6 voorstellen. Over de smartphone is al veel informatie gelekt, waaronder nu ook de prijs. En die ligt iets hoger dan we van OnePlus gewoon zijn. 

OnePlus staat al jaren garant voor smartphones met goede specs, maar met een zacht prijsje. En dat is met hun nieuwe flagship, de OnePlus 6, niet anders. De prijs ligt nog altijd een stuk lager dan de smartphones waarmee het de concurrentie wil aangaan, maar het wordt wel het duurste toestel van OnePlus tot nu toe.

40.000 roepie

De Indische prijzen voor de OnePlus 5 werden vorig jaar ook al gelekt en het is dezelfde bron die ook dit jaar de prijzen voor de nieuwe OnePlus beweert te hebben. Zo zou de OnePlus 6 met 64GB 36.999 Indische roepie kosten, goed voor zo’n 462 euro. Voor de versie met 256GB zal je 39.999 roepie moeten neertellen, een kleine 500 euro.

Dit is een prijsstijging in vergelijking met de OnePlus 5, die bij de lancering een richtprijs had van 479 dollar, een kleine 400 euro, en de OnePlus 5T, waarvoor je 499 dollar (415 euro) moest neertellen.

Veelbelovende camera

Toch blijft de OnePlus 6 een relatief goedkope smartphone. Zeker wanneer je de specs vergelijkt met die van de toptoestellen van Samsung en Apple. OnePlus pakt namelijk zelf uit met het bewijs dat hun camera meekan met de beste.

Nadat OnePlus-CEO Pete Lau foto’s gemaakt met de OnePlus 6 op zijn Weiboprofiel postte, bundelde het merk ook z’n krachten met de Indische tak van het modemagazine Vogue. De foto op de cover van hun laatste nummer werd namelijk genomen met de OnePlus 6. Waardoor het toestel, nog voor hij uit is, al een primeur te pakken heeft en zo de eerste smartphone is die gebruikt werd om de foto van een cover te nemen.

Overige specs

Bovendien zou de OnePlus 6 volledig waterdicht zijn en blijkt uit gelekte tests dat de OnePlus 6 op bepaalde vlakken zelfs beter scoort dan de iPhone X en de Samsung Galaxy S9. Toestellen die, met een richtprijs van respectievelijk 1.159 euro en 849 euro, een pak duurder zijn dan wat verwacht wordt van de OnePlus 6.

Wie dus nog op zoek was naar een betaalbaar toestel met meer dan behoorlijke specs, is met de OnePlus 6 aan het juiste adres!

Gesponsorde artikelen