Prime-serie ‘Expats’ met Nicole Kidman krijgt releasedatum

Prime Video pakt in januari 2024 uit met de miniserie Expats. De reeks is gebaseerd op de bestseller The Expatriates van Janice Y.K. Lee. Voor de reeks kan rekenen op een indrukwekkende cast met Nicole Kidman, Sarayu Blue, Yoo Ji-young, Brian Tee en Jack Huston.

Prime Video heeft de releasedatum voor de reeks Expats bekendgemaakt. De reeks kan beroep doen op een absolute sterrencast met Nicole Kidman (Big Little LiesThe Undoing), Sarayu Blue (Never Have I EverBlockers), Yoo Ji-youn (The Sky Is EverywhereSmoking Tigers), Brian Tee (Chicago MedTeenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) en Jack Huston (House of Gucci, Fargo).

Expats

Expats speelt zich af in Hongkong in 2014, waar we het leven van drie Amerikaanse vrouwen volgen. Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) en Mercy (Yoo Ji-young) zijn expats in de bruisende en drukke stad. Daar komen ze na een familiedrama met elkaar in contact en raken hun levens onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De reeks stelt privileges in vraag en onderzoekt wat er gebeurt wanneer de grens tussen slachtoffer en dader vervaagt. Expats is geregisseerd door Lulu Wang, die eerder al verantwoordelijk was voor Posthumous (2014) en The Farewell (2019). Het schrijversteam van Expats bestaat uit Vera Miao (Two Sentence Horror Stories), Gursimran Sandhu (Game of Thrones), de originele auteur Janice Y. K. Lee, Alice Bell (The Beautiful Lie) en regisseur Lulu Wang. Nicole Kidman is een van de executive producers van de reeks.

Expats zal vanaf vrijdag 26 januari 2024 te vinden zijn op Prime Video. De reeks zal bestaan uit zes afleveringen.

Bekijk hier al de officiële poster voor Expats:

Expats poster
Amazon Studios
Meer
Lees meer...