Prime Video deelt twee eerste clips ‘Red, White & Royal Blue’

Op 11 augustus komt de langverwachte film Red, White & Royal Blue uit op Prime Video. Daarin krijgen we de Britse kroonprins en de Amerikaanse zoon van de president te zien in een liefdesverhaal. Om de fans een voorsmaakje te geven, dropte Prime Video alvast twee korte clips.

Naast Heartstopper op Netflix komt ook Prime Video in augustus met een LGBTQ+-verhaal. Het gaat om Red, White & Royal Blue, een film gebaseerd op het gelijknamige boek van Casey McQuiston. Aangezien het ondertussen nog maar iets meer dan een maand is voordat de film verschijnt, deelde Prime Video twee korte clips. Daarbij zien we hoe de twee hoofdpersonages elkaar in eerste instantie helemaal niet kunnen uitstaan.

Red, White & Royal Blue

Het originele verhaal gaat over de Britse prins Henry en Alex Claremont-Diaz, de zoon van de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten. Na een incident op het koninklijk huwelijk moeten de twee doen alsof ze goed overeenkomen om zo het imago van de president te redden.

Hoewel dat eerst moeizaam gaat aangezien ze elkaar niet kunnen uitstaan, verandert dat later 180 graden. Zoals dat gaat in een goed romantisch verhaal worden de twee namelijk verliefd op elkaar. Maar ook dat was niet volledig volgens plan, want een relatie tussen een troonopvolger en de zoon van een president komt natuurlijk onder een vergrootglas terecht.

Eerste clips

De rollen van Henry en Alex worden in de nieuwe film gespeeld door Nicholas Galitzine (Purple Hearts) en Taylor Zakhar Perez (The Kissing Booth). De moeder van Alex en de Amerikaanse president wordt dan weer gespeeld door Uma Thurman.

In de eerste clips zien we vooral hoe de twee elkaar liever kwijt dan rijk zijn. Zo is er een scène waarin hen wordt gevraagd om dichter bij elkaar te gaan zitten, maar dat verloopt moeizaam. In een volgende clip vraagt Alex of Henry honger heeft. Die laatste antwoord op die vraag met ‘Ja, ik zou wel iets kunnen eten’. Dat lijkt het ijs alvast wat meer te breken.

Bekijk de twee clips uit Red, White & Royal Blue hier:

Meer
Lees meer...