Blijkt dat je Pringles al je hele leven verkeerd eet, hier is hoe het wel moet

Pringles
Pixabay

In de reeks triviale discussies die je ’s nachts wakkerhouden: van hoe eet je Oreo’s en Princekoeken (bijten of openbreken) tot hoe hang je de wc-rol nu juist vast, hebben we een nieuwe: hoe eet je Pringles? Want waarschijnlijk doe je ’t mis. 

Niks zo geweldig als ’s avonds met een zak of doos chips op de zetel hangen, maar als het over munchies gaat, dan zijn wij graag specifiek. Dus lijkt het ons wel belangrijk om weten dat je je Pringles waarschijnlijk al heel je leven verkeerd aan het opeten bent. Even opletten, dus.

Holle of bolle kant?

De meeste mensen eten, blijkbaar, Pringles met de holle kant op hun tong en de bolle kant naar boven. Da’s mis, want aan die kant smaakt het chipje net minder lekker dan als je ’t zou omdraaien. Dat komt omdat de ene kant bedekt wordt met smaakstoffen, en de andere kant niet. Door de specifieke vorm van Pringle-verpakkingen, krijgt de andere kant ook een laagje.

“In onze fabriek wordt enkel de bovenkant “besprenkeld” met smaak”, bevestigt de woordvoerster. “In de verpakking geeft de ene chip dan smaak door aan de andere.” Aha, dan passen we onze eetgewoonten meteen aan. Tenzij je natuurlijk één van die mensen bent die aan hun chips likken.

Gesponsorde artikelen