Prison Break komt terug! Mét Michael, Lincoln, Sara, Sucre, T-Bag en C-Note

Prison Break komt terug! Mét Michael, Lincoln, Sara, Sucre, T-Bag en C-Note

Prison Break, de reeks die samen met Lost en 24 in de nillies de basis legde voor de revival van kwaliteitsvolle, aan filmnormen geproduceerde tv-reeksen, komt na zeven jaar terug voor een vijfde seizoen. Alle vertrouwde gezichten lijken aan boord. 

De Amerikaanse serie was meteen een voltreffer toen ze in 2005 in première ging. In 2009 kwam er na een slot van twee afleveringen een voorlopig einde aan de serie. Hoofdrolspelers Wentworth Miller en Dominic Purcell keren nu terug in de serie. Het nieuwe seizoen krijgt negen of tien afleveringen en speelt zich enkele jaren na de gebeurtenissen uit de laatste afleveringen af.

Ook Rockmond Dunbar (Benjamin Miles ‘C-Note’ Franklin in de serie) is te zien in de nieuwe afleveringen, net als Sarah Wayne Callies (Sara) en Amaury Nolasco (Fernando Sucre).

De nieuwe reeks pikt in na de dood van Michael. Sara is getrouwd en voedt samen met haar nieuwe man haar zoontje van Michael op wanneer duidelijk wordt dat die laatste toch niet overleden zou zijn. De reeks zou in het najaar al op het scherm komen.

Gesponsorde artikelen