Problemen met ‘FIFA 19’: EA legt alle FUT-wedstrijden stil

Problemen met ‘FIFA 19’: EA legt alle FUT-wedstrijden stil

‘FIFA 19’ had zaterdag al te kampen met netwerkproblemen, maar die zijn zo geëscaleerd dat EA zondagmorgen het aanmaken van wedstrijden in FIFA Ultimate Team heeft stilgelegd. 

De problemen met FIFA 19 (lees hier onze review) startten zaterdag al. Veel spelers klaagden over het lukraak wegvallen van de verbinding, en daardoor verloren uiteraard veel spelers wedstrijden die ze aan het winnen waren. Die problemen hielden aan tot zondagmorgen, waarop EA besloot om alles stil te leggen.

FUT

“Hey FIFA fans, het team is momenteel de verslagen van spelers die verbindingsproblemen hadden in FIFA aan het onderzoeken”, schrijft EA op Twitter. “We hebben het aanmaken van matchen in FUT uitgeschakeld en onderzoeken verder. We houden jullie op de hoogte. Bedankt voor jullie geduld.”

Blijf het Twitteraccount van EA Sports FIFA dus volgen, wil je op de hoogte blijven. Maar voorlopig zullen het dus offline wedstrijdjes worden, of je kan ook meteen ook overschakelen op dé game van het moment: Red Dead Redemption 2 (lees hier waarom dat wel eens de beste game ooit zou kunnen zijn)!

De reacties van de fans op Twitter logen er natuurlijk niet om:

Gesponsorde artikelen