Pukkelpop-organisator richt kleinschalig techno- en housefestival in te Diest

Pukkelpop-organisator richt kleinschalig techno- en housefestival in te Diest

Chokri Mahassine, de organisator van Pukkelpop, organiseert een gloednieuw dancefestival: Garnizoen. Het feestje zal doorgaan in de citadel van Diest, een verlaten militaire vestiging. Het concept is geïnspireerd op de beroemde Warehouse-nachtclub in Chicago.

Garnizoen gaat op 21 april door en het wordt een feestje waar alle EDM-fans hun vingers van kunnen aflikken. Op twee aparte locaties kan je van house- of technobeats genieten.

Voor de technofans in de zaal Warehouse zijn er Sam Paganini, Dense & Pika, Haeken, Linear Straight, Joyhauser B2B Goldfox en Beanz. Voor house-liefhebbers zijn er Dan Shake, Kiani & His Legion B2B Bjeor en Kong.

Amper 2.000 tickets

Mahassine kiest er bewust voor om de party kleinschalig te houden. Amper 2.000 mensen zullen toegelaten worden op Garnizoen. “In een muzieklandschap waar ‘meer, groter en bombastischer’ vaak de norm is, kiezen we er bewust voor om met Garnizoen te gaan voor betaalbaar en laagdrempelig”, klinkt het. “Qua artiesten mikken we groot, maar voor het publiek en de capaciteit blijven we lokaal.”

Tickets zijn beschikbaar vanaf maandag 19 februari om 11u.

De affiche van Garnizoen:

Garnizoen

Gesponsorde artikelen