‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’: Netflix toont eerste beeld van jonge Charlotte

Netflix heeft een eerste beeld vrijgegeven van de aankomende Bridgerton-prequel Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Het gaat over een foto van actrice India Amarteifio als de jonge Queen Charlotte. De foto werd gedeeld op Tudum, het jaarlijkse fanevent van de streamingdienst.

Een kleine anderhalf jaar geleden, nog voor de release van seizoen 2 van Bridgerton, maakte Netflix bekend dat de reeks een spin-off zou krijgen. Meer specifiek zou het gaan over een prequel die draait rond de jonge Queen Charlotte. De serie kreeg dan ook de naam Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Bovendien zal er ook een eigen boek volgen.

India Amarteifio

In die reeks zal Golda Rosheuvel haar rol als ‘oudere’ Queen Charlotte uit Bridgerton hernemen, maar uiteraard is er ook een jongere versie van de koningin gecast. Dat werd India Amarteifio (Line of Duty). Op het fanevent van Netflix, Tudum, verschenen beide actrices samen op het podium om te spreken over de aankomende reeks, waarvan de opnames recent zijn afgerond.

Golda Rosheuvel spaarde op het podium haar complimenten voor India Amarteifio niet. Ze roemde de jonge actrice voor haar acteerwerk en voor het prachtig neerzetten van de rol die haar nauw aan het hart ligt. De presentatie werd afgesloten met een eerste foto van India Amarteifio als jonge Queen Charlotte, die je hieronder kan zien.

Bekijk hier India Amarteifio in Queen Charlotte: A Bridgerton Story:

India Amarteifio als de jonge Charlotte in Queen Charlotte: A Bridgerton Story – Bron: Netflix

Queen Charlotte: A Bridgerton Story zal later te zien zijn op Netflix, maar heeft nog geen exacte releasedatum.

Meer
Lees meer...