‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ krijgt teaser trailer en releasedatum

De Bridgerton-spin-off Queen Charlotte: A Bridgerton Story van Netflix heeft een eerste teaser trailer gekregen. Daarnaast maakte de streamingdienst ook bekend vanaf wanneer de nieuwe reeks te zien zal zijn.

In mei 2021, nog voor de release van seizoen 2 van Bridgerton, maakte Netflix bekend dat de reeks een spin-off zou krijgen. Meer specifiek zou het gaan over een prequel die draait rond de jonge Queen Charlotte. De serie kreeg dan ook de naam Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Bovendien zal er ook een eigen boek volgen.

Queen Charlotte

In die reeks zal Golda Rosheuvel haar rol als ‘oudere’ Queen Charlotte uit Bridgerton hernemen, maar uiteraard is er ook een jongere versie van de koningin gecast. Dat werd India Amarteifio (Line of Duty). Iets later kregen we van haar een eerste setfoto te zien. En nu is er dus ook een eerste korte teaser trailer. Dat gebeurde tijdens een wereldwijd event voor fans van Bridgerton.

In die teaser zien we hoe Charlotte haar toekomstige echtgenoot George (Corey Mylchreest) leert kennen. Haar huwelijk is dan ook het onderwerp van de prequel Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Dat huwelijk is niet alleen een groot liefdesverhaal, maar zorgt ook voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton.  

Bekijk hier de teaser trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story:

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is vanaf donderdag 4 mei te streamen via Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te kijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...