Left Right
scrollTop top

Queen (minus Freddie Mercury) komt naar België met Adam Lambert als zanger


Queen (minus Freddie Mercury) komt naar België met Adam Lambert als zanger

De Brits legendarische Britse rockgroep Queen (minus Freddie Mercury) komt naar ons land. ‘Ghost Town’-zanger Adam Lambert zal de vocalen verzorgen en ook de oorspronkelijke bandleden Brian May (gitaar/zang) en Roger Taylor (drum/zang) doen nog mee. De exacte datum van het concert is nog niet bekend, maar het zou in de zomer doorgaan.

Een concert van Queen, say what? Ja hoor, na de dood van de iconische frontman Freddie Mercury in 1991 gingen gitarist Brian May en drummer Roger Taylor gewoon door met de band.

Onder meer Paul Rodgers, David Bowie en Elton John sprongen in het verleden in als zanger en sinds 2011 is American Idol-ster Adam Lambert de vaste livezanger van Queen.

Zomertournée

Eind 2017 heeft de groep nog 25 optredens in het VK en Europa gegeven. Ze zijn toen niet langs België gepasseerd, maar omdat er zoveel vraag naar meer optredens was, wordt daar in de zomer een tweede toer aangebreid.

Wie tijdens de grote vakantie op reis gaat, moet niet treuren, want Queen doet ook Keulen, Berlijn, Hamburg, Milaan, Londen, Portugal, Spanje, Denemarken, Noorwegen en Nederland aan. Dat wordt een feestje! Ook de locatie van het optreden in België is nog niet bekend.

Zo klinkt Queen anno 2017 met Adam Lambert:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308