Quizzen, sport maar vooral veel herhalingen deze zomer op Eén

Quizzen, sport maar vooral veel herhalingen deze zomer op Eén

De zomer komt er weer aan en dat betekent slotafleveringen van je lievelingsseries én vooral veel herhalingen. In een persbericht kondigde Eén aan wat zij deze zomer voor kijkend Vlaanderen in de aanbieding hebben. 

Thuis en Familie zijn voorbeelden van series die stilaan naar de laatste aflevering met ongetwijfeld een spannende cliffhanger toewerken. Wat ga je dan toch bekijken tijdens de zomer, als het Belgisch weer opnieuw toeslaat en het regent? Deze series kondigde Eén al aan:

1. Dagelijkse zomerkost

Jeroen Meus blijft een populaire TV-kok en komt ook dit jaar terug met zijn Dagelijkse zomerkost. Een aanrader voor de fans die Dagelijkse Kost, elke dag op Eén, niet kunnen missen. Dit jaar trekt hij niet naar de Vlaamse campings, maar zoekt hij het warme Spanje op.

2. De stoel

1.000 Zonnen is een aantal jaar geleden al van de buis verdwenen, maar de populaire stoel blijft elk jaar opnieuw terugkomen. Haast je met het juiste voorwerp naar de juiste plaats en win twee vliegtuigtickets. Deze zomer weer op Eén.

3. Switch

Een quiz mag natuurlijk niet ontbreken. Adriaan Van den Hoof komt terug met een nieuw seizoen van Switch. In de quiz strijden de kandidaten elke dag voor het dagelijkse bedrag van 1.000 euro en een plaats in de finale op vrijdag. Bij elk goed antwoord mogen ze van plaats wisselen met een kandidaat die een betere score heeft. Je kan het spel zelf spelen door het te downloaden of je kan het deze zomer bekijken op Eén.

4. De zomer van…

Dan toch iets gloednieuws. Vanaf Augustus trekt Bruno Wyndaele, bekend van de quiz De Premiejagers, met een gast naar een buitenlandse, zomerse locatie om met hen een babbeltje te slaan. Op de gastenlijst staan nu al Bart Peeters, Jeroen Meus, Jani Kazaltzis, Tine Embrechts en Dina Tersago.

5. Sport

Fans van de Ronde van Frankrijk kunnen deze zomer opnieuw naar Vive Le Vélo met Karl Vannieuwkerke kijken, voetballiefhebbers krijgen het WK en wie meer voor fictie is kan naar de Nederlandse dramaserie Voetbalmaffia kijken, over de voetbalwereld en matchvervalsing. Daarnaast kan je de beste momenten van Wouter Deboot zien, de reporter die met zijn fiets door Amerika reed in de rubriek Dwars door Amerika uit Iedereen beroemd.

6. F.C De Kampioenen

Ja, technisch gezien hoort het bij sport en is het gewoon weer de zoveelste herhaling. Maar we moesten het nog eens apart vermelden. F.C. De Kampioenen scoort bij elke leeftijdsgroep en is gewoon te nostalgisch om niet opnieuw uit te zenden.

7. Vlaamse films

Genieten van Vlaamse films kan ook deze zomer bij Eén met toppers als Koko Flanel en Terug naar morgen.

8. Professor T.

Koen de Bouw schitterde als de nogal excentrieke professor criminologie aan de Universiteit van Antwerpen. Hij wordt adviseur van de gerechtelijke politie en rolt zo in allerlei situaties. Daarnaast wordt hij ook geconfronteerd met zijn verleden. Deze zomer kan je seizoen één en twee herbekijken, als voorbereiding op het derde seizoen dat in het najaar op televisie komt.

Gesponsorde artikelen