Raadsel van de dag: hoe schrijf je een ‘X’?

Raadsel van de dag: hoe schrijf je een ‘X’?

Hoe schrijf jij een ‘X’? Dat is de vraag die het internet vandaag bezighoudt. Er zijn namelijk acht verschillende methodes en iedereen heeft een bepaalde manier die zijn of haar voorkeur krijgt. Wat is jouw schrijfwijze?

Nieuwe dag, nieuw raadsel dat voor verdeeldheid zorgt op het internet. Na het grote raadsel van de jurk die blauw met zwart of wit met goud was, Yanny of Laurel en recent nog de vloekende muppet is de wereld opnieuw helemaal verdeeld. Deze keer gaat het om een doodsimpele vraag: hoe schrijf je een drukletter ‘X’. Want da’s blijkbaar ingewikkelder dan het lijkt.

Acht manieren

Om een ‘X’ te schrijven, moet je niet veel doen. Gewoon twee streepjes zetten en die laten kruisen. Kinderspel, denk je? Denk maar snel iets anders, want er zijn maar liefst acht verschillende manieren om een ‘X’ te schrijven.

Welk lijntje trek je eerst en ga je van beneden naar boven? Dat zijn de belangrijkste vragen die je je moet stellen om te kijken welke van deze acht methodes jij gebruikt. De antwoorden die voorlopig het meest terugkeren zijn de laatste vier. De cijfers 5, 6, 7 en 8 dus.

Hoe schrijf jij je ‘X’?

Gesponsorde artikelen