Jennifer Aniston adopteerde een snoezige puppy

Dat actrice Jennifer Aniston een echte dierenvriend is, heeft ze nog maar eens bewezen. Ze heeft een schattige puppy geadopteerd en het dier kreeg de naam Lord Chesterfield.

https://www.instagram.com/p/CGNQCJ3jX2h

In Friends had Rachel (het personage van Jennifer Aniston) al een kat. In het echte leven blijkt Jennifer Aniston echter meer een hondenmens te zijn dan een cat lady te zijn. Zo adopteerde ze onlangs een enorm schattige puppy.

“Ik wil jullie graag voorstellen aan het nieuwste lid van onze hondenfamilie”, schrijft Jennifer Aniston op Instagram. “Dit is een (heel slaperige) Lord Chesterfield. Hij stal mijn hart onmiddellijk.” Ook wij zijn alvast verliefd op het hondje na het bekijken van het filmpje waarin het beestje in slaap viel met zijn bot in zijn muiltje.

Reddingsorganisatie

De actrice bedankte ook nog expliciet The Wagmor Pet Hotel & Spa. Deze organisatie redt honden en vindt nieuwe eigenaars voor hen. Op die manier kwam Chesterfield dus terecht in het huis van de Friends-ster. Jennifer Aniston heeft nog twee andere honden rondlopen: de Schnauzerkruising Clyde en de pitbull Sophie.

Meer
Lees meer...