Ragnarok: seizoen 2 bevestigd!

De populaire Noorse dramaserie Ragnarok krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen is pas sinds eind januari beschikbaar, maar werd zeer positief onthaald. Veel details zijn er nog niet bekend.

Het eerste seizoen speelt zich af in een klein Noors stadje genaamd Edda. Het einde lijkt nabij door de zware vervuiling en smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden.

De serie speelt zich af in de hedendaagse tijd en focust ook op het milieu. Maar het spannendste blijft toch de oude mythologie die verweven zit in het verhaal. Een trailer voor het tweede seizoen is er nog niet, maar hier kan je de trailer van seizoen 1 nog eens herbekijken.

Seizoen 2

Netflix bevestigde vandaag dat Ragnarok terugkomt. Waarschijnlijk zal het nog even duren voor de serie beschikbaar is, maar we hopen begin 2021. Seizoen 1 had maar zes afleveringen tot onze grote spijt. Ook daar komt misschien wel verandering in. We houden jullie op de hoogte!

Noorse Mythologie

Elke aflevering begint met een uitleg over de Noorse mythologie. Soms is het wat moeilijk om te volgen en dat is wat jammer. In onderstaand filmpje kan je de volledige uitleg rond Ragnarok terugvinden. Misschien kom je zo wel dingen te weten over seizoen 2.

Einde seizoen 1

Het einde van seizoen 1 wekt bij sommige mensen toch wat vragen op. In onderstaande video wordt alles nog eens uitgelegd.

The Making of Ragnarok

Voor de mensen die niet meer kunnen wachten, heeft Netflix nog een kleine troef achter de hand. De afleveringen van Ragnarok werden ook achter de schermen gefilmd en je krijgt dus echt een kijk in het leven van de acteurs. Er zijn verschillende afleveringen, dus je bent er ook wel even zoet mee. Bekijk hier de eerste aflevering.

Bloodride

Voor de fans van Noorse series is er ook nog een nieuwkomer. Bloodride vult het lijstje van Netflix mooi aan en is vooral gericht op horrorfans. De serie is wel iets spannender dan Ragnarok en begint pas op… vrijdag 13 maart. We denken trouwens ook Synnøve Macody Lund, de directrice uit Ragnarok, te herkennen op 1:16.

Meer
Lees meer...