Rammstein-concert in Oostende op amper kwartier uitverkocht: hier vind je de wachtlijst

Rammstein staat volgende week in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion, maar ondertussen is er al een nieuw concert van de Duitse metalband aangekondigd. Op 10 juni 2020 treden ze op in Oostende en de kaartjes, die sinds vanochtend beschikbaar waren, waren op amper een kwartier allemaal de deur uit.

Rammstein bracht enkele maanden geleden nog een self-titled album uit. Met Deutschland leverde dat alvast één grote hit op. Tickets voor het concert op 10 juni 2020 in Oostende kostten de tickets tussen 89 en 115 euro. Op amper vijftien minuten tijd waren ze allemaal de deur uit. Het optreden gaat door in Park De Nieuwe Koers in ‘de koningin der badsteden’ en er worden 70.000 tot 100.000 bezoekers verwacht.

(Heeft metal een naziprobleem?)

Wachtlijst

Wie toch nog naar het concert wil maar geen ticket op de kop wist te tikken, kan zich op de wachtlijst laten zetten. De organisatoren waarschuwen dat (tweedehands) tickets enkel te verkrijgen zijn via Ticketmaster en Eventim. Wie via een ander kanaal een ticket koopt, is wellicht opgelicht.

De 20 beste concerten op Graspop 2019 (in willekeurige volgorde)

https://www.youtube.com/watch?v=WND9ks4Y9Tk
Meer
Lees meer...