Raymond van het Groenewoud (officieel getrouwd) is verliefd op “een jongere vrouw”, en de reactie van zijn eigen vrouw is verrassend

Raymond van het Groenewoud (officieel getrouwd) is verliefd op “een jongere vrouw”, en de reactie van zijn eigen vrouw is verrassend

Is er een haar in de boter in het huwelijk van Raymond van het Groenewoud en ex-nieuwsanker Sigrid Spruyt? Er lijkt een andere vrouw in het spel te zijn. En de reactie van Sigrid is op zijn zachtst gezegd eigenaardig.

Tot voor kort twijfelde niemand eraan dat het derde huwelijk van Raymond van het Groenewoud meer dan geslaagd is. De zanger en zijn Sigrid gingen haast altijd samen naar feestjes en zagen er dolgelukkig uit. In het dagelijkse leven hebben ze een goed gesmeerde latrelatie: hij woont in Brugge, zij in Berchem.

Maar nu lijkt het toch te rommelen tussen de twee. Raymond van het Groenewoud zou verliefd zijn op een jonge vrouw uit de media. Dat schrijven de kranten van De Persgroep. Volgens sommige bronnen loopt het huwelijk op zijn laatste benen.

“In Afrika met een harem”

Het echtpaar zegt zelf dat “niemand zaken heeft” met hun privéleven, maar niemand is écht verbaasd over dit nieuws. Raymond heeft al twee vrouwen verslonden en ook aan vreemdgaan tilt hij niet zo zwaar. “Ik zie mezelf als een nogal gemiddeld geval van een man die zich niet kan inhouden om van alles en nog wat te willen doen op dat vlak”, zei hij ooit over een scheve schaats rijden.

“Ik zit in een relatie waarbij de vrouw onomwonden zelf zegt dat de verleiding overal zit, de eerste relatie waarbij de vrouw geen wetten stelt”, zei hij onlangs. “Sigrid zou me veel geschikter vinden in Afrika, met een harem … Het is een vrijheid die nu de beste gevangenschap creëert, om het romantisch uit te drukken.”

Toch wou Raymond zijn huwelijk naar eigen zeggen niet opgeven: “Al is het avontuur nog zo fantastisch en de verleiding nog zo sterk, het zou gewoon dom zijn daarvoor alles op te blazen. Omdat het leven met wie ik nu leef zo … dicht bij me is.”

vrt

“Wel vaker verliefd”

“Wij zijn niet uit elkaar”, laat het koppel weten. “Of Raymond verliefd is op iemand anders?”, gaat Sigrid verder. “Raymond is wel vaker verliefd. Maar daar heeft niemand verder zaken mee.”

Voor fans van Raymond van het Groenewoud

Sigrid en Raymond in betere tijden:

Gesponsorde artikelen