Real Madrid krijgt eigen documentaire op Apple TV+

Liefhebbers van het voetbal kunnen binnenkort terecht op Apple TV+ voor een nieuwe documentaire. Terwijl andere voetbalclubs hun documentaire op Prime Video zien verschijnen, zal die van Real Madrid op Apple verschijnen. Vanaf 10 maart kunnen fans van de Koninklijke daar terecht om het reilen en zeilen van hun favoriete club te volgen.

Na Prime Video heeft ook Apple TV+ zich vastgebeten in het voetbal. De streamingdienst toont met de serie Ted Lasso al langer zijn liefde voor het voetbal, maar daar komt dit jaar nog veel meer bij. Zo zal de Amerikaanse voetbalcompetitie binnenkort ook op Apple TV+ te volgen zijn én komt er ook een documentaire rond Real Madrid aan. Die zal vanaf 10 maart te zien zijn en daarin krijgen fans een exclusieve blik achter de schermen.

Real Madrid: Until The End

In Real Madrid: Until The End volgen we de Spaanse club tijdens het seizoen 21-22. In dat seizoen werd de Koninklijke, hoe de club ook wel wordt genoemd, kampioen in de Spaanse competitie én won het de finale van de Champions League van Liverpool.

Toch verliep dat seizoen niet zonder slag of stoot. Bij aanvang leken de fans en de club namelijk niet zeker van een successeizoen. Maar door inzet van de jonge spelers, de ervaring van spelers als Karim Benzema en Luka Modric, de liefde voor het spelletje en manager Carlo Ancelotti schopte de club het toch ver.

Om de komst van de documentaire aan te kondigen, deelde Apple TV+ alvast een eerste trailer. Daarin is ook te zien dat ex-voetballer David Beckham de reportagereeks van een voice-over zal voorzien. Hij zal er daarnaast ook in te zien zijn. De documentaire telt drie afleveringen.

Bekijk de trailer van Real Madrid: Until The End:

Real Madrid: Until The End verschijnt op 10 maart op Apple TV+.

Meer
Lees meer...