‘Red Dead Redemption 2’ lost veelbelovende nieuwe gameplay trailer: treinovervallen, confrontaties en ontsnappingen

‘Red Dead Redemption 2’ lost veelbelovende nieuwe gameplay trailer: treinovervallen, confrontaties en ontsnappingen

Op 26 oktober komt ‘Red Dead Redemption 2’ uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Het concept: ‘GTA’ in het wilde westen. Je komt terecht in een episch verhaal van het criminele leven, waarbij de verhaallijnen feilloos worden gecombineerd met actie, ontdekkingstochten en keuzes. En net vandaag hebben de producers een nieuwe gameplay trailer gelost van het spel en die ziet er veelbelovend uit.

Rockstar heeft een tweede, officiële gameplay trailer gelost voor Red Dead Redemption 2. Die bestaat volledig uit in-game beeldmateriaal. We zien een groot scala aan barbaarse gebeurtenissen waar Arthur en de Van der Linde-bende bij betrokken raken. Het gaat onder andere om treinovervallen, confrontaties tussen rivaliserende bendes en criminelen, ontsnappingen aan corrupte wethandhavers en meer.

We zien ook nieuwe beelden van de gedetailleerde wereld van Red Dead Redemption 2. Die wemelt van dreigingen. Bovendien zien we meer van het nieuwe en uitgebreidere Dead Eye-systeem. Dat is een speciale shooter-visie, waarbij je de tijd even kan vertragen.

De gameplay trailer:

De eerste gameplay trailer:

Gesponsorde artikelen