Regisseur ‘Battle of the Bastards’ keert terug in nieuw seizoen van ‘Game of Thrones’: krijgen we nieuw episch gevecht?

Regisseur ‘Battle of the Bastards’ keert terug in nieuw seizoen van ‘Game of Thrones’: krijgen we nieuw episch gevecht?

‘Game of Thrones’ is in volle voorbereiding voor de opnames van het achtste seizoen. En een van de meest gevierde regisseurs van de serie zal z’n terugkeer maken in het laatste seizoen. Miguel Sapochnik, die zowel ‘Hardhome’ als ‘Battle of the Bastards’ regisseerde, zal ook aan het nieuwe seizoen meewerken. De man die verantwoordelijk was voor de twee meest epische gevechten in ‘Game of Thrones’ die terugkomt? Dat voorspelt alvast één ding …

‘Hardhome’, het eerste echte grote gevecht met de White Walkers, en ‘Battle of the Bastards’, de grote confrontatie tussen de Starks en het leger van Ramsay Bolton, waren niet alleen de twee meest epische gevechten in de hele serie. Het zijn tot op de dag van vandaag nog twee van de hoogst geratete afleveringen ooit. Zowel ‘Hardhome’ als ‘Battle of the Bastards’ krijgen een fenomenale 9,9 op 10 op IMDb. Voor fans van de serie is het dan ook groot nieuws dat de regisseur van beide afleveringen, met z’n hele team, weer zijn opwachting zal maken in het nieuwe seizoen.

“Goede tijden”

Fabian Wagner, die al aan meerdere afleveringen meewerkte als cameraregisseur, poste een throwback-foto op Instagram met het team achter beide gevierde afleveringen (zie Instagrampost onderaan). Op de foto zien we ook regisseur Miguel Sapochnik, z’n assistent Caroline Alderson en Joe Bauer en Steve Kullback van het visual effects-team. “Weer bezig met de voorbereiding voor het laatste seizoen van Game of Thrones en het team is weer samen. Goede tijden, ook al is winter al gearriveerd”, schrijft Wagner onder in z’n Instagrampost. Hij sluit die ook af met #battleofthebastards.

Het ziet er dus naar uit dat het hele team achter ‘Hardhome’ en ‘Battle of the Bastards’ zal terugkeren in het nieuwe seizoen. Hoe groot hun bijdrage zal zijn, valt nog af te wachten. Maar naast een gegarandeerde topaflevering, betekent hun betrokkenheid alvast één ding: een episch gevecht. Alsof we nog niet genoeg uitkeken naar het laatste seizoen van Game of Thrones!

Bekijk hieronder de Instagrampost, met centraal regisseur Miguel Sapochnik:

Gesponsorde artikelen