Restaurant in Londen lanceert ‘Mean Girls’ menu met roze glittersaus, regenboogcake en Zweedse proteïnerepen

Restaurant in Londen lanceert ‘Mean Girls’ menu met roze glittersaus, regenboogcake en Zweedse proteïnerepen

‘Mean Girls’ bestaat al vijftien jaar en dat besloot het restaurant Twisted Londen te vieren met een heel aangepast ‘Mean Girls’-menu. De exclusieve spijskaart zal enkel één dag beschikbaar zijn, met onder andere frietjes met eetbare roze glittersaus, regenboogcake en niet te vergeten: de obscure proteïnerepen van Regina George. 

Ben jij net zoals ons grote fan van de romantische komedie Mean Girls? En kan je elke quote tot schaamte toe meezeggen? Dan is dit misschien wel echt iets voor jou! Een restaurant in Londen viert het vijftienjarig bestaan van de film met een exclusief roze menu.

On wednesday we wear pink

Twisted Londen wil volledig in het thema blijven en geeft daarom heel haar menu een roze touch onder het motto: on wednesday we wear pink. Op woensdag één mei is het menu slechts één dag beschikbaar. De spijskaart die werd gepost op Twitter en Instagram, bestaat uit een veganistische roze hotdog met knapperige uitjes en rodekool, frietjes met een roze saus gemaakt van drie soorten kazen en hartvormige glitter, een regenboogcake en een glitterburger. En niet te vergeten, de rare Zweedse voedingsrepen die gebruikt werden als een complot tegen Regina George, zullen ook op het menu staan. Hier worden ze gemaakt van chocolade en kokosnoot.

De glitterhotdog:

so Fetch

Op sociale media werd het menu met gemengde gevoelens aanvaard: “So Fetch“, schreef iemand op Instagram, terwijl iemand anders zei: “Glitter op frieten, nee, dat is gewoon not done.” We moeten eerlijk toegeven dat we van een roze glitterkaassaus nu ook niet meteen wild worden, maar het is het uiterlijk dat telt. Toch als we de film mogen geloven. Het door Mean Girls geïnspireerde menu is alleen beschikbaar via Uber Eats-bezorging of via de Bethnal Green-site van het restaurant.

Om af te sluiten de frietjes met roze kaassaus:

Gesponsorde artikelen