‘Rick and Morty’ seizoen 4 krijgt eerste trailer en releasedatum

Rick and Morty zijn terug van weggeweest. Zojuist werd de eerste trailer voor seizoen 4 gelanceerd en ook de releasedatum voor de helft van dat vierde seizoen werd bekendgemaakt.

We hebben er meer dan twee jaar op moeten wachten, maar Rick and Morty komt eindelijk terug. Het nieuwe seizoen zal zoals steeds eerst uitgezonden worden op de Amerikaanse zender Adult Swim en daarna op Netflix te vinden zijn.

Rick and Morty

Over de inhoud van het vierde seizoen is al heel wat geweten. Zo toonden de makers op Comic Con in San Diego al een eerste scène uit het nieuwe seizoen. Daarin maakten we kennis met een alien genaamd Gloopie, die Jerry hielp om een app te lanceren.

Maar in de nieuwe trailer krijgen we dus al wat meer te zien. We zien Gloopie opnieuw, vergezeld van heel wat andere aliens die er precies hetzelfde uitzien. Daarnaast zien we vooral veel chaotische toestanden, zoals we al gewoon zijn van Rick and Morty. Rick and Morty seizoen 4 start op 10 november op Adult Swim en zal daarna ook verschijnen op Netflix. Vanaf 10 november worden de eerste vijf afleveringen gelanceerd, wanneer de rest van het seizoen volgt, is nog niet geweten. Of zoals de makers het zelf omschrijven in de trailer: “Half het seizoen dat je verdient, het hele seizoen dat we aankonden.”

Eerder werden er ook al enkele foto’s van seizoen 4 gelost:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen