Rijzende tv-ster Olga Leyers krijgt meteen plekje in De Slimste Mens ter Wereld van Erik

Rijzende tv-ster Olga Leyers krijgt meteen plekje in De Slimste Mens ter Wereld van Erik

Niemand die met een grotere glimlach rondliep op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren dan Olga Leyers, want de jongste Leyers-dochter sleepte de award voor Rijzende Ster in de wacht. En wees maar zeker dat die als een complete verrassing kwam. Of toch voor haar: “Ik zag mijn zus Ella precies filmen vlak voor ze de award uitreikten.” En jup, ze heeft intussen al een plekje beet in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. 

“Ik ben echt heel hard van mijn melk”, reageert een compleet verraste Olga vlak na de show. “Maar ik ben wel super-, super-, superblij. Het is echt ongelofelijk!” Dat ze er zelf geen idee van had, was duidelijk, ook in haar speech waar ze even totaal van slag was. Zus Ella daarentegen was wél op voorhand ingelicht: “Mijn zus zat naast mij en een paar seconden voor ze zeiden wie het was, zag ik haar precies wat filmen. Maar ik dacht: ‘Is die nu gewoon met haar gsm bezig? Of is die míj aan ’t filmen?’ En toen begon ik toch wat zenuwachtig te worden!”

Kaztaar

Olga Leyers is één van de Kaztaars op VTM KZOOM, waar ze onder andere Baas in Huis en DeFunie Show presenteert. Verder dook ze al regelmatig in verschillende programma’s op zoals Mag ik u kussen?, De Keuken van Sofie en Zijn er nog kroketten?.

En Erik Van Looy gaf ook al meteen een primeurke: Olga Leyers heeft een plekje beet in het upcoming seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. “Mijn redactie heeft al goeie mensen gevonden. Olga Leyers doet mee, de Rijzende Ster van vanavond.” En de verwachtingen liggen meteen hooggespannen: “Ze is fantastisch getalenteerd en zeer slim. Ik verwacht er veel van!”

Gesponsorde artikelen