RIP Ugentofficial en Gentstudent: dit zijn de nieuwe Snapchat-accounts voor geile blokkers 

RIP Ugentofficial en Gentstudent: dit zijn de nieuwe Snapchat-accounts voor geile blokkers 

‘Ugentofficial’ en ‘Gentstudent’ zijn niet meer, maar niet getreurd, geile blokkers: Gent_Student, Gentstudent en recenter nog Gentstudent42.1 zijn de nieuwe places to be. Blote borsten, vibrators, joints, drank (veel drank) en blote konten: dat kan je allemaal vinden op de Snapchat-accounts van de Gentse studenten. De uitlaatklep is bedoeld voor blokkende studenten en is immens populair. 

Haters gonna hate“, dat lijken de makers van de accounts wel te denken. Ze moeten al voor de tweede keer een nieuw account aanmaken om blote borsten, vibrators en joints te delen met de wereld. Het eerste account Ugentofficial werd van Snapchat gehaald omdat de universiteit van Gent het had aangeklaagd bij Facebook. De tweede account die de naam Gentstudent
kreeg, werd ook offline gehaald en sinds vanochtend kan je terecht op het derde account: Gentstudent2.

Twee nieuwe accounts

Maar er is zelfs al een andere account opgedoken. Ook naar Gent_Student kan je nu pikante foto’s sturen met hetzelfde doel. Het brein achter Ugentofficial en Gentstudent liet aan onze redactie weten dat zij daar niets mee te maken hebben en raden af er foto’s naar te sturen. “Wij raden iedereen aan niet te sturen naar Gent_student. Wij kunnen niet garanderen dat zij even voorzichtig omspringen met de persoonlijke informatie als ons”, klinkt het.

Studenten kunnen tijdens hun blokpauze foto’s sturen om even wat stoom af te laten. De vorige account had meer dan 25.000 volgers en die deelden beelden van wat hen bezighoudt tijdens de blok.

Snapchat Studentgent

“Alles is beter dan blokken”

De meest opvallende trend bij de vrouwelijke studenten zijn borsten. Liefst dan nog blote borsten waar ze een onschuldig tekstje bij zetten. Ook populair om te delen is je vibrator en toebehoren, want “ontspanning gegarandeerd” tijdens de blok. Voor de mannelijke studenten is het cool om jouw blote kont en die van je vrienden te delen en af en toe een jointje moet ook kunnen voor de hard blokkende studenten.

De studenten van Gent waren trendsetting en andere universiteitssteden volgen snel. Voor Antwerpen voeg je Antwerpstudent toe aan je Snapchat-vrienden en voor Leuven is dat Leuvenstudent. Allemaal onder het motto: “Alles is beter dan blokken.”

Snapchat Studentgent

Gesponsorde artikelen