Left Right
scrollTop top

‘Riverdale’ spin-off ‘Katy Keene’ krijgt geen tweede seizoen


Katy Keene
© Katy Keene

Slecht nieuws voor fans van Katy Keene, de spin-offreeks van Riverdale, want serie krijgt geen tweede seizoen. Dat heeft de zender The CW nu laten weten. Mogelijk kan de reeks toch verdergezet worden, maar dan zal er een andere zender gevonden moeten worden.

Katy Keene verscheen in februari van dit jaar en moest de verhaallijnen van Riverdale verder uitspitsen. Maar het werd niet het succes waar The CW op gehoopt had. Daarom heeft de zender nu geen tweede seizoen besteld van de reeks.

Katy Keene

De reeks Katy Keene volgt – en dat mag niet als een verrassing komen – Katy Keene, gespeeld door Pretty Little Liars-gezicht Lucy Hale. Katy is een opkomende ontwerpster die het probeert te maken in de mode-industrie. Daarnaast wordt ook Josie McCoy gevolgd. Zij is een aspirerende singer-songwriter die net zoals Katy haar droom nastreeft in New York City.

De spin-off speelt zich af vijf jaar na de gebeurtenissen in Riverdale. In de reeks komen verschillende personages terug die ook te zien zijn in Riverdale. En er was ook een cross-over aflevering waarin de personages uit de twee reeksen met elkaar in contact kwamen.

Geen tweede seizoen

De Amerikaanse zender The CW heeft nu geen tweede seizoen besteld van de reeks. Maar er is nog hoop voor de fans, want de makers van de reeks willen wel nog een tweede seizoen (en mogelijk nog meer seizoenen schrijven).

Daarvoor zullen ze nu dus wel op zoek moeten naar een nieuwe zender. Warner Bros. Television, de studio achter de reeks, heeft nu tot 31 juli de tijd om een nieuwe zender te vinden. Als dat lukt, kunnen we binnenkort dus wel het vervolg zien van Katy Keene. Lukt dat niet, dan zit de reeks er voorgoed op.

Riverdale krijgt gelukkig wel een nog een vijfde seizoen. Dat staat gepland voor januari 2021.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339