‘Riverdale’ verwelkomt voormalige ‘One Tree Hill’-ster voor derde seizoen

‘Riverdale’ verwelkomt voormalige ‘One Tree Hill’-ster voor derde seizoen

‘Riverdale’ heeft een bekende naam gestrikt. Chad Michael Murray, vooral bekend als Lucas uit ‘One Tree Hill’, zal Edgar Evernever gaan vertolken, de leider van de sekte-achtige Farm. We hebben z’n naam dus wel al verschillende keren horen vallen in de serie, maar binnenkort krijgen we hem dus ook echt te zien. En daar zullen we niet lang op moeten wachten, want Edgar zal al in het derde seizoen verschijnen.

Ver hebben ze bij Riverdale natuurlijk niet gezocht voor hun Edgar Evernever. Chad Michael Murray speelde al mee in andere tienerseries zoals Gilmore Girls en Dawson’s Creek, maar hij werd natuurlijk vooral bekend als Lucas Scott in One Tree Hill. Hij zal de Riverdale-cast gaan vervoegen voor seizoen drie en zal er gestalte geven aan Edgar Evernever.

Ben jij een One Tree Hill-fan? Dan zal je je deze 25 dingen sowieso nog herinneren!

Edgar Everner

Voor fans zal de naam niet onbekend in de oren klinken. Er werd in Riverdale al langer gepraat over Evernever, maar we kregen ‘m nog nooit te zien. Dat zal in het derde seizoen dus wel gaan gebeuren.

“Als de enigmatische leider van de sekte-achtige Farm, komt Edgar aan in Riverdale om z’n kennis te verspreiden en de verwoeste ziel van de ooit zo gezonde stad te genezen”, staat er te lezen in de officiële beschrijving van z’n rol. “Edgar is een charmante, knappe goeroe, maar houdt hij er een meer sinistere agenda op na?” Een charmante, knappe goeroe? Dan zitten ze bij Murray natuurlijk aan het juiste adres.

Al volledig mee met Riverdale? Kijk dan zeker eens op onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen