Rock Zottegem 2019 strikt Gers Pardoel, Regi, Heideroosjes en meer

Rock Zottegem 2019 strikt Gers Pardoel, Regi, Heideroosjes en meer

Rock Zottegem brengt kleur aan deze druilerige maandag door vijf nieuwe namen van hun affiche aan te kondigen. Onder andere Regi en Gers zullen het podium onveilig maken. Afspraak op 5 en 6 juli in Zottegem.

Rock Zottegem voegt vijf acts toe aan de programmatie met Regi, Gers Pardoel, Heideroosjes, Mooneye en Black Leather Jacket. Eerder werden voor het festival al Limp Bizkit, Interpol, Flogging Molly, Arsenal en Live aangekondigd. Tickets zijn hier beschikbaar en je betaalt 85 euro voor een weekendticket.

(Zo ziet de affiche van Rock Werchter eruit.)

Gers Pardoel

De muzikale carrière van Gers Pardoel werd in 2009 gelanceerd met de single Broodje Bakpao in samenwerking met The Opposites. Sindsdien is de Nederhopper niet meer weg te denken uit het Vlaamse en Nederlandse muzieklandschap.

In 2009 steeg hij nog hoger in de hitlijsten met zijn tweede hit Ik Neem Je Mee, die maar liefst 34 weken in de Vlaamse Ultratop 50 stond. Andere hits van Gers Pardoel zijn Bagagedrager, Louise, Koningslied, Morgen ben ik Rijk en Als Jij Langsloopt.

In het najaar van 2017 mocht Gers Pardoel deel uitmaken van de jury bij het programma Steracteur Sterartiest. Hij zong in dat jaar ook in het VTM-programma Liefde voor Muziek.

De Heideroosjes

De Heideroosjes gaven er in 2012 de brui aan, maar ter gelegenheid van hun dertigjarig bestaan, geven ze een paar reünieshows. Dat het publiek niet zal staan te slapen, staat nu al zo goed als vast.

Hits als I’m not deaf I’m just ignoring you, United scum, Time is ticking away, Damclub hooligan, Ik wil niks en Iedereen is gek (behalve jij) zullen beslist niet ontbreken. De Heideroosjes staan deze zomer ook op de Lokerse Feesten.

Dit zijn de 25 beste Europese festivals van 2019.

Gesponsorde artikelen