Rode Duivel Witsel verkoopt zijn hoeve voor 2,25 miljoen euro … Mooi vanbuiten, binnen iets minder

Rode Duivel Axel Witsel verkoop zijn luxueuze hoeve in Tongeren met een gigantisch domein van 8.800 m² en een overdekt buitenzwembad. Witsel kocht het huis in 2015 voor 1,3 miljoen euro, maar nu hij in China speelt bij Tianjin Quanjian, vertoeft hij nauwelijks nog in Limburg. Prijskaartje voor de hoeve van Witsel: 2,25 miljoen euro.

De hoeve van Witsel dateert uit 1850 en ligt nabij de hippodroom van Tongeren. “Tongeren is hoe dan ook een vrij dure gemeente”, laat een anonieme, lokale makelaar aan newsmonkey weten. “In de buurt van de hippodroom staan bijna alleen maar villa’s en grote huizen. De vraagprijs voor een pand bepalen verkopers natuurlijk zelf.”

Op het terrein staat ook een stal met een capaciteit voor zes paarden en een grote veranda, een garage met een capaciteit voor vier wagens en een extra parking. Het huis bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, een goed uitgeruste keuken, een tweepersoonskamer met een grote dressing en een badkamer, waarin nog een sauna geïnstalleerd kan worden, drie éénpersoonskamers met elk een douchekamer, een grote polyvalente zaal met een bar en een groot televisiesalon.

De hoeve van Witsel:

De tuin is reusachtig.

Het buitenzwembad:

De grote keuken:

De oude hoeven is uitgerust met hypermoderne infrastructuur:

De woonkamer:

De slaapkamer …

Zoo.text

… met badkamer …

… en dressing.

Ook de kinderkamers mogen er wezen …

… ook met een eigen badkamer.

Andere slaapkamers:

De garage:

De oude binnenkoer van de hoeve:

Meer
Lees meer...