‘Queen of Romcom’ Meg Ryan binnenkort opnieuw te zien in romantische film: Bekijk hier de eerste trailer

Meg Ryan keert na enkele jaren terug naar het witte doek. Dat doet ze deze keer als hoofdrolspeelster én regisseur in What Happens Later. Daarin komt haar personage Willa oude geliefde Bill tegen op een luchthaven. Wat daar gebeurt, komt écht rechtstreeks uit een klassiek liefdesverhaal.

Na Ticket to Paradise komt er binnenkort opnieuw een romcom waarin twee volwassenen de hoofdrol spelen. Hoewel dat vroeger wel vaker het geval was, lijkt het genre zich de laatste jaren vaker te focussen op een jonger publiek. Maar in What Happens Later krijgen we acteurs Meg Ryan (61) en David Duchovny (63) te zien als twee personages die elkaar na een lange tijd terugzien.

What Happens Later

Meer dan 25 jaar na haar rol in de klassieker You’ve Got Mail en 30 jaar na Sleepless in Seattle is actrice Meg Ryan helemaal terug. Deze keer zowel als regisseur als actrice in de nieuwe romantische film What Happens Later. Net zoals in Sleepless in Seattle speelt ook deze film zich vooral af op een vliegveld.

In What Happens Later leren we Bill en Willa kennen. Zij komen elkaar na twintig jaar terug tegen op een plaatselijke luchthaven nadat hun vluchten allebei zijn afgelast door een sneeuwstorm. Wanneer ze aan de praat geraken, beseffen ze allebei dat hun liefde voor elkaar nog steeds niet over is. Bij die liefde hoort ook een portie kibbelen en ruziemaken, maar toch vooral ook veel chemie.

Meg Ryan en David Duchovny

In de eerste trailer zien we alvast hoe het lijkt te werken tussen acteurs Meg Ryan en David Duchovny. Ryan wordt dan ook niet voor niets “de koningin van het genre” genoemd. Duchovny heeft dan weer zijn strepen verdiend in onder andere The X-Files, waar hij dan weer heel wat chemie had met actrice Gillian Anderson. De twee zullen dus zonder twijfel het genre opnieuw een plek op de kaart geven. Wanneer en waar What Happens Later precies zal verschijnen, valt nog af te wachten.

Bekijk de trailer van What Happens Later hier:

Meer
Lees meer...