Romcom ‘Red, White & Royal Blue’ krijgt nu ook officiële trailer

Eerder deze week deelde Prime Video de twee eerste fragmenten van de LGBTQ+-romcom Red, White & Royal Blue. En nu is er ook een officiële trailer. Red, White & Royal Blue zal het verhaal vertellen van de valse vriendschap tussen de Amerikaanse presidentszoon Alex en de Britse kroonprins Henry. Een valse vriendschap die uiteindelijk uitgroeit tot een verboden liefde.

Prime Video pakt volgende maand uit met een gloednieuwe LGBTQ+-romcom. In Red, White and Royal Blue volgen we de verboden liefde tussen Alex en Henry, die toch een bijzonder begin kent. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Casey McQuiston.

Red, White & Royal Blue

In de officiële trailer is te zien hoe de Amerikaanse presidentszoon Alex (Taylor Zakhar Perez) en de Britse kroonprins Henry (Nicholas Galitzine) aanwezig zijn op een Koninklijk Huwelijk. Het wordt al snel duidelijk dat de twee elkaar eigenlijk niet kunnen uitstaan. Tot overmaat van ramp zorgen de twee ervoor dat de bruidstaart tegen de vlakte gaat. Om de diplomatieke schade beperkt te houden, moeten Alex en Henry doen alsof ze goede vrienden zijn.

Hoewel ze dat aanvankelijk absoluut niet zien zitten, verandert dat wanneer ze elkaar beter leren kennen. Daarbij worden ze zelfs verliefd en dat maakt de zaken extra moeilijk. Want als er iets is waar zowel het Britse koningshuis als de Amerikaanse president niet op zitten te wachten, dan is het wel een nieuw schandaal. Alex en Henry moeten hun relatie dus geheimhouden, wat hun relatie ook sterk onder druk zet. Of de liefde sterk zal zijn dan de diplomatie, dat zal je vanaf vrijdag 11 augustus kunnen zien op Prime Video.

Naast Taylor Zakhar Perez (The Kissing Booth) en Nicholas Galitzine (Purple Hearts) is ook Uma Thurman (Kill Bill) te zien in de film. Zij speelt de rol van de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten én moeder van Alex.

Bekijk hier de officiële trailer voor Red, White & Royal Blue:

Red, White & Royal Blue verschijnt op vrijdag 11 augustus op Prime Video.

Meer
Lees meer...