Rowoon stapt uit K-popgroep SF9 om te focussen op acteercarrière

Rowoon zal niet langer deel uitmaken van de K-popgroep SF9. Rowoon maakte in 2016 zijn debuut als lid van de groep, maar vanaf 2017 begon hij ook met acteren. Daar wil de 28-jarige Kim Seok-woo, zoals hij eigenlijk heet, nu zijn focus van maken.

Rowoon zal na 7 jaar SF9 verlaten. Dat heeft het agentschap FNC Entertainment vandaag bekendgemaakt. Rowoon zal wel actief blijven bij het agentschap als acteur. SF9 gaat ook verder met acht leden.

Rowoon uit SF9

Vanmorgen verscheen een officieel statement van FNC Entertainment over de activiteiten van de K-pop boygroup SF9. In het statement stond te lezen dat het contract van de leden van de groep vandaag verviel, maar dat alle leden hun contract verlengd hebben. Daarbij is er wel een kleine verschuiving binnen de groep.

Kim Seok-woo, die beter bekend is onder zijn artiestennaam Rowoon, zal namelijk niet langer deel uitmaken van SF9. Hij groeide de afgelopen jaren uit tot een van de populairste Zuid-Koreaanse acteurs en was onder andere te zien in Extraordinary You, Tomorrow, Destined With You en op dit moment A Time Called You op Netflix. In de toekomst wil hij zich dan ook focussen op zijn acteercarrière wat moeilijk te combineren was met zijn activiteiten als lid van SF9.

Rowoon schreef ook zelf een brief naar z’n fans. Daarin liet hij weten dat hij zich, nu hij 27 is geworden, klaar voelt voor een nieuwe uitdaging en hoopt dat z’n fans hem daarin zullen steunen.

Meer
Lees meer...