Royale comeback: treden de Spice Girls op tijdens dit koninklijke huwelijk?

Royale comeback: treden de Spice Girls op tijdens dit koninklijke huwelijk?

Mel B verklapte het al: de Spice Girls zullen opnieuw samenkomen voor het huweljik van Prins Harry en Meghan Markle. De eerste uitnodigingen vielen intussen in de bus en als ze de dromen van Harry en Meghan waarmaken tijdens die ceremonie, mogen wij toch ook hopen op een terugkeer van epische proporties. Viva Forever, toch? 

Er wordt al weken over gepraat, maar zonder bevestiging. De Spice Girls, komen ze terug of niet, het blijft dé vraag voor Spice-liefhebbers en als we mogen afgaan op de vorige pogingen tot comeback, ook voor de vijf popprinsesjes zelf. Maar net op het moment dat we alle hoop verloren hebben, zaten de vijf samen aan de tafel bij Geri Halliwell en nu zijn we tenminste zeker dat er een dag komt waarbij ze samen op één plaats zullen zijn.

Save the date

Die dag, da’s de huwelijksdag van Meghan Markle en prins Harry: 19 mei 2018. De vijf meisjes zijn namelijk allemaal uitgenodigd op het koninklijke huwelijk

Mel B. bevestigde het nieuwtje zelf aan de Amerikaanse talkshow The Real. “Welja, de vijf Spice Girls zijn inderdaad uitgenodigd”, flapte Scary Spice eruit. “Ach, waarom ben ik zo eerlijk?” Aangezien ze toch haar mond niet kon houden, namen de presentatrices ook even de gelegenheid om alle details te weten te komen. Zouden de vijf ook gaan zingen? Daar kon Mel B. niet op antwoorden: een Wannabe om het royale feestje op te leuken, klinkt misschien wel fijn, maar ’t staat zeker nog niet vast.

Londen

Zelfs als er (nog) niet gezongen wordt op het huwelijk van Meghan en Harry, wordt het toch fantastisch om het vijftal nog eens samen te zien. De laatste keer dat de Spice Girls nog eens samen één van hun liedjes ten gehore brachten, was in 2012, tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. En toch denken we dat Meghan en Harry zo’n cadeautje wel zouden kunnen appreciëren. Bereid je wel voor op een héél andere look dan in de jaren negentig, de dames zijn ook twintig jaar ouder dan toen. Behalve Posh Spice dan, mevrouw David Beckham is gewoon nog stijlvoller geworden.

Bon, als je niets te doen hebt op 19 mei: het is te doen in Windsor Castle!

Gesponsorde artikelen