Roze kaas met prosecco- en frambozensmaak? Heaven does exist!

Roze kaas met prosecco- en frambozensmaak? Heaven does exist!

Kaas is zowat het lekkerste wat het is, daar is bijna iedereen het over eens. Maar in combinatie met een lekker glas wijn of champagne en wat fruit beland je pas echt in food heaven. Het kan echter nóg beter, want er is nu een kaas op de markt met prosecco- en frambozensmaak. En die kaas is dan ook nog eens roze … Praise the lord!

Kaas, da’s superlekker. Net zoals prosecco. Zeker met een framboos erbij. De combinatie van deze drie klinkt dan ook als het perfecte huwelijk. En dat vond The Great British Cheese Company dus ook. Het kaasbedrijf bracht de kaas prompt op de markt, zo schrijft Metro. Het gaat trouwens om een Wensleydale-kaas, die uitstekend samengaat met de zoetzure smaken van prosecco en frambozen.

Roze kaas

De Britse kaasproducent vult zo een gat in ons hart waarvan we niet eens wisten dat het bestond. Nu we het bestaan van deze kaas kennen, kunnen we ons alleen nog afvragen: hoe hebben wij ooit kunnen leven zonder? Dat de kaas ook nog eens roze is, maakt het alleen maar beter. Want wie houdt nu niet van all things pink?

Speciale combinaties

Het is trouwens niet de eerste keer dat het Britse kaasbedrijf met een speciale kaassmaak komt opdraven, want in hun assortiment hebben ze wel meer speciale combinaties. Zo verkopen ze cheddar met whiskey en gember, cheddar met toffee, dadels en rozijnen, cheddar met chili en limoen en cheddar met gekarameliseerde rode ui en rode wijn. Allemaal het proberen waard!

Toch moeten we je teleurstellen, de kazen zijn voorlopig enkel te verkrijgen in het Verenigd Koninkrijk. Misschien iets voor op je shoppinglijstje wanneer je gaat kerstshoppen in Londen?

Gesponsorde artikelen