‘Run BTS’ keert volgende week opnieuw terug

Volgende week komt Run BTS!, de realityreeks waarin BTS allerhande uitdagingen aangaat, alweer terug. Deze keer gaan de zeven leden van BTS televisie maken. In de teaser is zo al te zien hoe de leden elk hun eigen show presenteren.

Toen BTS in juni aankondigde dat ze de komende tijd meer zouden inzetten op hun soloprojecten, lieten ze ook weten dat hun realityreeks Run BTS! zou terugkeren. Ondertussen kregen we al twee keer twee afleveringen te zien en volgende week gaat de groep alweer een nieuwe uitdaging aan.

Run BTS TV

In de eerste nieuwe afleveringen van Run BTS! trokken de zeven leden, elk in hun eigen wagen, door Seoul. Daarbij probeerden ze elkaar te vinden op plaatsen die ze bijzonder vinden. Voor de tweede reeks van the afleveringen leerden de zeven leden flying yoga, waarbij ze moesten proberen om de mooiste foto te maken. De derde reeks afleveringen verschijnt volgende week en zal opnieuw heel anders zijn.

In de teaser voor de volgende afleveringen van Run BTS! is te zien hoe de leden hun eigen programma’s gaan maken. Het wordt dus een beetje programma-ception. Elk lid heeft een eigen, vermoedelijk zelfgekozen thema. Zo zien we Jung Kook aan de drums, heeft V een golfclub vast en gaat SUGA schilderen. Jin lijkt dan weer te gaan gamen en j-hope is te zien met een hele tafel vol speelgoed. Van Jimin en RM lijkt het voorlopig moeilijk te achterhalen wat hun thema is.

De eerste aflevering van Run BTS TV zal op dinsdag 22 november om 13 uur Belgische tijd op Weverse verschijnen. Twee uur later zal de aflevering ook te vinden zijn op YouTube.

Bekijk hier de trailer van Run BTS TV:

Meer
Lees meer...