Ryan Reynolds gaat samen met de makers van ‘Deadpool’ en ‘Transformers’ de duurste Netflix-film tot op heden maken

Ryan Reynolds gaat samen met de makers van ‘Deadpool’ en ‘Transformers’ de duurste Netflix-film tot op heden maken

Ryan Reynolds zal samen met de regisseur van ‘Transformers’ Michael Bay en Rhett Reese en Paul Wernick, de schrijvers van ‘Deadpool’, een nieuwe film voor Netflix produceren. De actiefilm zal ‘Six Underground’ heten en zal de duurste Netflix-film tot op heden worden. 

Fans van Deadpool, Transformers en Ryan Reynolds hebben iets om naar uit te kijken. Want Ryan Reynolds, Transformers-regisseur Michael Bay en de schrijvers van Deadpool, Rhett Reese en Paul Wernick, zullen de krachten bundelen voor een nieuwe actiefilm voor Netflix.

Six Underground

Over de film is nog niet veel geweten, behalve dat het een actiefilm zal zijn met de naam Six Underground. Volgens Hollywood Reporter zou de film het verhaal vertellen van zes miljardairs die hun eigen dood faken, waarna ze een eliteteam samenstellen waarmee ze de strijd aangaan met slechteriken. Dat belooft dus.

En met de makers van Deadpool aan de schrijftafel mogen we ons verwachten aan de nodige portie hilariteit. Reese en Wernick hebben er net een verpletterend openingsweekend op zitten met Deadpool 2, waaraan hoofdrolspeler Ryan Reynolds mee schreef. Reynolds zal ook in de nieuwe Netflix-film Six Underground een van de hoofdrollen voor z’n rekening nemen.

Duurste Netflix-film ooit

Voor deze film zou Netflix volgens Deadline een budget van maar liefst 150 miljoen dollar (ruim 127 miljoen euro) opzij zetten. Als dit het geval blijkt te zijn, zal de film de duurste worden in de geschiedenis van Netflix. De film zou zo die titel overnemen van de film Bright met Will Smith in de hoofdrol, voor die film investeerde Netflix 90 miljoen dollar (ruim 76 miljoen euro). Maar kon de torenhoge verwachtingen niet inlossen.

Netflix gaf eerder dit jaar aan dat het bereid is om 8 miljard (een slordige 6,5 miljoen euro) te investeren in eigen content om zo 700 nieuwe Netflix Originals te kunnen aanbieden in hun catalogus. De 150 miljoen dollar die ze nu in deze film pompen, vormt dus het bewijs dat ze het menen.

Gesponsorde artikelen