Ryan Reynolds wint opnieuw het internet met zijn aankondiging voor de nieuwe trailer van ‘Detective Pikachu’

Ryan Reynolds wint opnieuw het internet met zijn aankondiging voor de nieuwe trailer van ‘Detective Pikachu’

Ryan Reynolds doet het weer. De koning van Twitter kondigde een nieuwe trailer voor zijn film ‘Detective Pikachu’ aan met een hilarisch filmpje, waarin ook zijn vrouw Blake Lively te zien is.

Detective Pikachu krijgt een nieuwe trailer. Weinig baanbrekend nieuws, zou je denken. Maar dat is buiten Ryan Reynolds gerekend. De king of the internet tweette een filmpje om die nieuwe trailer aan te kondigen. Hij vertelt hoe hard hij opgaat in nieuwe rollen en dat het normaal is dat zijn gezin daaronder lijdt.

Inleven in Detective Pikachu

Het filmpje is, voor alle duidelijkheid, niet echt. In de parodie vertelt Ryan Reynolds dat hij een heel jaar als Detective Pikachu geleefd heeft, om zich in de rol in te leven. Zo maakte hij zich even klein als zijn gele personage en probeerde hij zelfs meer dan 80 kg te vermageren “tot de dokters ingrepen”.

Het is niet de eerste keer dat Ryan Reynolds een grappig filmpje maakt om een film te promoten. Hij deed het ook al voor Deadpool.

“Detective Pikachu weet niet wie die twee meisjes zijn”

Ook Blake Lively, zijn vrouw, komt voor in het filmpje. Ryan vertelt dat hij net op weg was om zijn dochters op te halen van school toen hij hoorde dat hij Detective Pikachu mocht spelen. “Ik ben ze niet gaan halen, want Detective Pikachu weet niet wie die twee meisjes zijn. Wie zijn ze?” Blake antwoordt daarop: “Het zijn onze dochters! Hij liet ze gewoon achter.” Afsluiten deed Lively met de woorden “Haha, nee, we gaan niet naar die film kijken met onze kinderen”.

Ryan Reynolds speelt ook mee in Life, een film die sinds deze week op Netflix te zien is.

Gesponsorde artikelen