Sam Asghari dreigt vuile was buiten te hangen als hij geen deel van Britney Spears’ fortuin krijgt bij scheiding

De aankomende scheiding tussen Britney Spears (41) en Sam Asghari (29) dreigt een vechtscheiding te worden. De twee trouwden met ‘scheiding van goederen’ waardoor de inkomsten van Britney normaal gezien van haar zouden blijven. Asghari zou er nu echter mee dreigen om “extreem gênante zaken” vrij te geven als er niet opnieuw onderhandeld wordt over de huwelijkse voorwaarden.

Het nieuws over de nakende scheiding van Britney Spears en Sam Asghari verraste veel fans gisteren. Het zou echter al langer slecht gaan tussen de twee door beschuldigingen van overspel van Britneys kant en enkele vechtpartijen. Sam Asghari woont al zo goed als volledig in zijn eigen huis en zou binnenkort de scheiding aanvragen.

Prenup

Aangezien de twee een zogenaamde ‘prenup‘ lieten opstellen toen ze in 2021, na een relatie van vijf jaar, in het huwelijksbootje stapten, heeft Sam Asghari in principe enkel recht op hetgeen hij verdiend heeft. Al het geld dat Britney Spears voor hun huwelijk had verdiend, blijft op die manier sowieso van haar.

Volgens Page Six ziet Sam Asghari dat echter niet zitten en wil hij meer. In ruil voor een herverdeling van hun bezittingen zou hij geheimen over Britney Spears bewaren en niet delen met de pers. Hoeveel geld hij precies vraagt, is niet duidelijk.

Fortuin

Hoe groot het fortuin van Britney Spears precies is, is niet geweten. In 2021 meldde Forbes dat het ging om een bedrag van 60 miljoen euro. Anders bronnen spreken zelfs van 70 miljoen euro. In vergelijking met andere popsterren is dat relatief weinig, maar Britney heeft dan ook sinds 2016 geen album meer uitgebracht en ze tourde voor het laatst in 2018.

Meer
Lees meer...