Sam De Bruyn en Sean Dhondt maken de festivalweides onveilig voor 2BE

Sam De Bruyn en Sean Dhondt maken de festivalweides onveilig voor 2BE

Nu JIM ter ziele gegaan is, leek het alsof er geen sprake meer zou zijn van festivalverslaggeving op de commerciële televisiezenders. Dat is echter buiten Medialaan en 2BE gerekend, want die zetten deze zomer Sam De Bruyn en Sean Dhondt in om onder de geleende noemer Festivalitis verslag uit te brengen vanop de weides van onder meer Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop.

Met Sean Dhondt en Sam De Bruyn wordt gekozen voor de ervaring. Dhondt komt rechtstreeks over van Festivalitis op JIM en De Bruyn heeft jarenlange ervaring met de festivals via zijn werk als radiopresentator en verslaggever voor Studio Brussel. Sinds De Bruyn zijn overstap naar Qmusic maakte, werd het ook mogelijk om hem in te zetten voor andere projecten van de Medialaan zoals het presenteren van een programma op 2BE.

Medialaan

Voor de grote drie – Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop – worden aparte afleveringen voorzien. Daarnaast zijn er ook nog specials met de hoogtepunten en kippenvelmomenten van Graspop, Dour, Lokerse Feesten en Les Ardentes.

Wat de plannen voor Canvas voor de festivalzomer zijn, is nog niet bekend, maar wie noodgedwongen moet thuisblijven – wéér geen verlof van de baas gekregen of te veel herexamens? – kan alvast iets van de sfeer meepikken.

Gesponsorde artikelen