Left Right
scrollTop top

Samen Netflix kijken tijdens coronacrisis? Hier is Netflix Party


Netflix Party
© netflixparty.com

We blijven allemaal best binnen dezer dagen en vele mensen zoeken dan ook hun toevlucht tot Netflix. Omdat in groep afspreken streng wordt afgeraden, is het natuurlijk minder leuk om een serie te kijken. Wij hebben de oplossing en hopelijk kunnen we jouw tijd tijdens deze periode wat aangenamer maken.

Netflix lanceerde de extensie Netflix Party al even geleden en dat komt nu wel goed van pas. De tool zorgt ervoor dat je samen met vrienden naar je favoriete serie kan kijken op Netflix. Bijna een miljoen mensen gebruiken Netflix Party!

De extensie zorgt er niet alleen voor dat je tegelijkertijd met vrienden kan kijken naar een serie, er is ook een chatbox waarin je kan praten met elkaar. Zo creëer je toch nog het gevoel dat je samen zit en kan je napraten over de leukste momenten.

Hoe installeren?

Een klein nadeel is dat Netflix Party alleen werkt op Google Chrome. Maar voor de rest heeft de tool alleen maar voordelen. Het is ook zeer makkelijk te installeren, het staat allemaal uitgelegd op deze pagina. Hopelijk is het leven in quarantaine zo iets draaglijker. Moest je niet weten wat te kijken, bekijk dan zeker onze Netflixpagina. Daar zal je zeker wat inspiratie vinden voor een leuke serie!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  679.771
 • Aantal
  doden
  20.472