Zo klinkt samenwerking Måneskin en Iggy Pop voor remix ‘I Wanna Be Your Slave’

De Italiaanse Eurovisiewinnaar Måneskin heeft vannacht een remix van het nummer I Wanna Be Your Slave gedropt. Het gaat om een samenwerking met Iggy Pop.

Sinds hun overwinning op het Eurovisiesongfestival gaat het de Italiaanse band Måneskin voor de wind. De groep heeft zo een eerste grote samenwerking te pakken. Ze werkten samen met Iggy Pop voor de remix van hun populaire nummer I Wanna Be Your Slave dat recent nog een videoclip kreeg.

Måneskin & Iggy Pop – I Wanna Be Your Slave

De samenwerking werd eerder deze week aangekondigd. Op maandag deelde Måneskin een korte video op sociale media. Daarop was te zien hoe ze met Iggy Pop aan het videocallen waren. Waarover het gesprek ging, kwamen we toen nog niet te weten. We kregen namelijk enkel het einde van het gesprek te zien, waarop ze met een “Ciao” afscheid namen van elkaar. Bij de video stond de boodschap: “Hou dit in de gaten. Binnenkort @IggyPop”, te lezen.

Enkele dagen later kwamen we dan te weten dat de videocall ging over de remix van het nummer I Wanna Be Your Slave van Måneskin. De Italianen lieten toen weten dat het nummer in de nacht van donderdag op vrijdag om middernacht zou verschijnen en nu is het dus uit. Voor de remix werd niet veel gesleuteld aan het origineel, al neemt Iggy Pop nu heel wat van de zanglijnen voor z’n rekening.

Beluister hier de versie van I Wanna Be Your Slave met Iggy Pop:

Meer
Lees meer...