Samson en Gert keren volgend jaar terug met nieuwe afleveringen, en er is een nieuw personage

Samson en Gert keren volgend jaar terug met nieuwe afleveringen, en er is een nieuw personage

We mogen Samson dan misschien wel ontgroeid zijn, toch zijn we nog steeds heel blij als we horen dat er nieuwe afleveringen komen. Die zullen in 2017 op Ketnet te zien zijn. En er is nog nieuws, want er komt een gloednieuw personage, gespeeld door Marc-Marie Huijbregts.

Het is misschien beslist in de catacomben van het VIER-programma Het Zijn Net Mensen, dat Gert Verhulst presenteert en waar Marc-Marie Huijbregts een vast panellid is. Vanaf volgend jaar zien we de Nederlander in een nieuw seizoen van Samson. De reeks zal ‘Zomerpret’ heten. Samson en Gert verblijven met hun vrienden de Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto op een camping. En daar zit Jaap Mengelmoes achter de receptie, gespeeld door Marc-Marie.

Jaap, en dus niet Joop, want die kan je misschien nog kennen. Joop Mengelmoes was helemaal in het begin, tussen 1990 en 1992, de buurman van Samson en Gert. Hij kwam geregeld eens op bezoek en werd gespeeld door een andere Nederlander, Stef Bos. De wereld is dus klein bij Samson en Gert, maar we kijken er in elk geval naar uit. De opnames zijn vandaag begonnen, en volgend jaar zal Ketnet de nieuwe Samson-reeks uitzenden.

Gesponsorde artikelen